BraceletArmband doorGeven

Ik, Jolanda Doornbos, heb deze armband speciaal voor jou met de hand gemaakt. Het hout is van plaatselijke Kastanjeboom en een Eikenboom uit Zwolle. Deze bomen worden tot planken verwerkt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het metaal komt van een lokale ondernemer. De armband is bedacht in Coronatijd 2020. Degene die deze armband koopt geeft niet alleen om jou, maar geeft ook om alle anderen mensen die deze armband ook zullen dragen. En draagt duurzaamheid, sociale betrokkenheid en lokale ondernemers een warm hart toe. Bekijk onderstaand filmpje

Schermopname (31)

Je mag deze armband dragen bij speciale gelegenheden. Dat kan zijn bij een huwelijk, geboorte, begrafenis, maar ook een dag die misschien speciaal is voor jou: omdat je met iemand samen bent die je lief  hebt, je een mooie wandeling maakt of… Schrijf deze dagen kort op in het boekje dat erbij zit. Vul het aan met foto’s als het kan. Zo blijven die dagen leven in herinnering. Het is de bedoeling dat je de armband weer doorgeeft aan iemand anders die jij lief hebt. Maar pas wanneer jij daar klaar voor bent. Houd deze armband weken, maanden, jaren.  Degene die hem weer van jou krijgt leest alle verhalen van eerdere eigenaren van de armband. Dus houd de armband en het boekje altijd samen!

IMG_8820 1

Ik ken je niet, maar ik weet waar ik als ontwerper vandaan kom. Ik groeide op als enig kind met 2 verstandelijk beperkte ouders. Zelf heb ik deze beperking niet en ik heb zelfs een academische opleiding afgerond. Ik heb zeer moeilijke momenten gekend, van verlies, verdriet, maar ook van geluk; mooie momenten en herinneringen om te koesteren. Mijn vaardigheden van creativiteit, techniek en ontwerpen gebruik ik om deze boodschap uit te dragen.

Draag deze armband daarom met veel trots! Je bent een prachtig, mooi puur mens! Je bent sterk en krachtig! Zoals jij is er maar 1! Ga erop uit, zet iedere dag een stap om iets van je toekomst te maken, ook al is het maar een kleine stap. Je bent het waard om geliefd te zijn. Je bent prachtig zoals je bent; geef je zelf iedere dag een compliment, heb lief en geef het door… opdat anderen worden bemoedigd door jouw dragende verhaal!

20200215_155702_resized

WebshopWebshop

This is the english introductory text of footer column 1. Lorem ipsum dolor.

Read moreOorbellen, silhouetten; wil jij een creatie in je bezit?

Lees verder

2020-03-12 (5)

I miss youIk mis je

Mis jij iemand? Vind alle informatie over de creatieve rouwverwerkingscursus hier

Lees verder

14062010679 11

Photo galleryWerkwijze

This is the english introductory text of footer column 1. Lorem ipsum dolor.

Read more 

 

 

Lees verder

20141003_123955

Contact

This is the english introductory text of footer column 1. Lorem ipsum dolor.

Read more 

 

 

Lees verder