Algemene voorwaarden

Omdat u bij een bezoek aan onze website betrouwbare en actuele informatie verwacht aan te treffen, besteden we de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit ervan. Er kunnen echter onjuistheden en onvolledigheden op onze website staan. Door deze website te gebruiken stemt u in met onderstaande voorwaarden welke van toepassing zijn op onze website: 

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van onze website; 

Wij garanderen geen foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of van onze online diensten; 

De informatie op onze website mag niet zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgedragen, openbaar gemaakt, bewerkt of verspreid. 

Bedenktijd/retour 

Als het om gesigneerd boek gaat, is het helaas niet mogelijk een product retour te sturen of te ruilen.  

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen (let op: dit kan alleen als het pakket nog niet is verzonden). U kunt ook contact met ons opnemen als u nog een naam wilt doorgeven waar het boek voor gesigneerd moet worden. 

Betreft het een product zoals een sieraad of object? 

Wij maken en verpakken het product met uiterste zorg. We kunnen helaas niet garanderen dat het product tijdens verzending zou kunnen beschadigen. Ook betreft het handwerk. Het ene sieraad zal er anders uitzien dan het andere.  

Indien het een technisch mankement betreft, zoals een haakje dat van een oorbel is, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ons uiterste best doen om het naar tevredenheid op te lossen.  

Indien het een vintage product betreft koopt u het product zoals is aangeven op de foto’s. Het risico van verzending is voor de koper.  

Levertijd & verzendkosten 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Dit kan soms iets langer duren als de schrijver het druk heeft met (werk/school)bezoeken/lezingen. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend via:   

https://www.postnl.nl/tarieven/

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl of DHL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het verwerken en versturen van een pakket zal gemiddeld 3-5 werkdagen in beslag nemen.